18859
page-template-default,page,page-id-18859,theme-stockholm,multiple-domain-3dlab-bg,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.3.2,user-registration-page,user-registration-account,woocommerce-no-js,yith-wcms,show_checkout_login_reminder,yith-wcms-pro,select-theme-ver-9.8,menu-animation-underline,,qode_menu_,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
ЗДРАВЕЙТЕ

Ние, екипа на 3D Lab, работим върху изграждането на онлайн платформа, която обединява на едно място разнообразието от високачествени ресурси и онлайн обучения в областта на 3D визуализацията.

Нашата „виртуална лаборатория“ е  създадена с много труд, страст и най-важното огромно желание.

От опита, който сме натрупали досега знаем, че за реализацията на един проект са необходими много труд, знания, време и ресурси.

Точно това се стремим да осигурим чрез 3D Lab, да Ви спестим време, като Ви предоствами разнообразие от готови за употреба ресурси („Ready2Use“) и Ви разкрием полезни знания и практики, които ще Ви спестят излишен труд.

КАКВО ПРАВИМ

ОБУЧЕНИЯ

В 3D Lab ще откриете онлайн обучения в сферата на 3D визуализирането, които са така структурирани, че всеки лесно може да усвои, затвърди и надгради знанията и уменията си, за да може да работи по-бързо, по-уверено, по-ефективно и да постига професионални резултати.

3D MARKET

Непрекъснато обновяващият се 3D Market с интериорни сетове, дизайнерски 3D модели, текстури и безплатни скриптове, са на ваше разположение за безпроблемно прилагане във всеки един от проектите ви.

РАЗВИТИЕ

Основната ни цел и това, върху което работим, е да направим 3D Lab едно онлайн пространство, в което да комбинираме висококачествени ресурси и онлайн обучения, които да бъдат в помощ на всеки 3D артист, който работи в сферата на визуалните изкуства.

ПРИЯТНО НИ Е ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ
About_Us_Circle_IvoI

ИВАЙЛО ИСКРЕНОВ

Иво е главното действащо лице, което стои зад проекта 3D Lab. Страстта му да помага на хората, да обяснява лесно и достъпно, творческия нюх и изключителния професионализъм му помагат да развива 3D Lab.
Иво има повече от 10 години професионален опит в областта на 3D. Запален фотограф, wanna be геймър и почитател на всички видове бири 🙂

About_Us_Circle_MariB

МАРИЯ БАЛЕВА

Мария е нежната и творческата половинка от екипа. Нейната страст към визуалното изкуство, усета и старанието, с което подхожда към проектите са движеща сила в 3D Lab.
Мария има зад гърба си над 10 години професионален опит като графичен дизайнер. Обича пътешествията, книгите и тефтерите 🙂

КАКВО КАЗВАТ ДРУГИТЕ ЗА НАС
ПАРТНЬОРИ
ИМАТЕ ВЪПРОСИ

0876-56-56-09